Kurs süresince aldığım eğitimlerden memnun kaldım. Katılmayı düşünenlere tavsiye ederim, her aşamada (teorik, direksiyon, sınav) kurduğum iletişimden tatmin oldum. Kendi adıma kazançlı bir tercihti. Bütün bunlar için teşekkürlerimi sunuyorum.

Burak Cem Boğa

Maltepe Akademi Sürücü kursunu ve Cihan hocamı kardeşimin buradan ehliyet alması ile tanıdım.(iyi ki tanımışım) Bende Cihan hocamdan özel direksiyon dersi aldım.Araç kullanmayı eğitim sürecinde öğrencilere en güvenli ve dikkatli bir şekilde eksiksiz öğreten ve teknik bilgileri en sade bir anlatımla aktarıp kolayca uygulamamızı sağlayan ve doğru olanı yapana kadar defalarca bıkıp usanmadan ( mesela bir saat araç kullanıp aynalara nerdeyse hiç bakmayarak :)) aynı hatayı yapmama rağmen büyük bir sabırla, ne olursa olsun olumlu yaklaşan Cihan hocama;ayrıca nezaketi, güleryüzü ve esprileri ile derslerin çok keyifli geçmesini sağladığı için çok teşekkür ediyorum. Tuğçe hanıma içten, samimi o güzel hoş sohbeti için çok teşekkür ediyorum. Hem kurs olarak hem de özel direksiyon dersi almak isteyen herkese tavsiye ediyorum. Kaliteli eğitim =>Kısa sürede rahat ve güvenli bir sürüş....

Tuba B.

Çok fazla araştırmıştım kursa kayıt olmadan önce. 8-10 yerle gorustum, internetten yorumlarını okudum. Sonunda Maltepe Akademide karar kıldım. O kadar güzel ve samimi yorumlar yazılmıştı ki gittim ve yerinde görüşmeye karar verdim. Önce Tuğçe Hanıma teşekkür etmek istiyorum, aklımda ki bütün soru işaretlerini giderdi ve okul dönemimde buradaki derslerimi ayarlamada bana çok yardımcı oldu. Hocalarımızın hepsi harikalar zaten, size verdiği güven ve eğitimin yanı sıra hepsi çok sabırlılar. Bir süre sonra sırf hocalarımızla sohbet etmek için koşarak kursa geliyorsunuz. Hepsi çok iyi çok tatlılar. Abdullah hocamla başladığım direksiyon derslerini Başar Hocam ve Vadim Hocam ile devam ettirdim. Sınavda da Cihan hocam ile bir sürüş deneyimim oldu. Şunu da görmüş oldum: Direksiyon eğitimleri boyunca Maltepe civarındaki bütün kurslarla ayni yerde eğitim görmemiz içimden ne kadar doğru bir seçim yapmışım dedirtti. Bütün iyi ve tecrübeli hocaları ve ekibi bir çatı altında toplayan Maltepe Akademiye çok teşekkür ederim. Unutmadan; teorik dersimizde birlikte olduğumuz ilkyardim hocamızı saatlerce dinlesem yine de sıkılmazdım, ilkyardımın bu kadar gerekli bu kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım. Kursa kayıt yaptıracak herkese yegane tavsiyem bu dersi kaçırmamasıdır. Ama keşke ders biraz daha uzun olsaydı. Onun haricinde her şey mükemmeldi..

Duygu Üçer

Aylaaarrcaaaa motosiklet egitiminde kaliteli ogrenci odakli uygulamali egitim veren bir yer aradiktan sonra sizleri cok buyuk bi tesadufle bulup gelmem sonrasinda basta Vadim hocam ve Cihan hocamin destekleriyle daha once hic motosiklet surmeyen biri olarak aldığım kaliteli egitimden ötürü çoook tesekkur ederim.. Hepimize onemli olan egitim ehliyet surmuyor motoru diyerek dogru kontrollu ve guvenli bir egitim verdiniz.. Ayricaa kayit oncesinde de Tugce hanimi defalarca arayip aklimdaki tum sorulari cevapladigi icin guleryuzu icin çoook tesekkur ederim.. ♡ :))

Gizem Begüm Açıktepe

Kurs araştırma sürecinde buradaki olumlu yorumları gördüğümde reklam amaçlı olduğunu düşünmüştüm ama şimdi anlıyorum ve ehliyet alacak herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Gerek teorik derslerin akılda kalıcı ve günlük hayattan örneklerle işlenişi, gerek Tuğçe Hanım ın her konuda ulaşılabilir oluşu ve güler yüzlü yaklaşımı, gerekse direksiyon derslerinde espritüel ve sakin kalmayı nasıl başardığını anlayamadığım Cihan Hocanın ve yardımsever Abdullah Hocanın verdiği güven duygusu.. Kurstan beklediğim herşeyi fazlasıyla karşıladılar, çok teşekkürler özellikle Cihan Hocam size, direksiyon sınavında sesiniz kulağımdaydı:) Benim gibi daha önce eline direksiyon eli değmemiş biri tek seferde sınavı geçebildiğine göre ehliyet aldıramayacağınız kimse olduğuna inanmıyorum.. Tekrar tekrar teşekkürler,

Fatma Kılıç

Saygı değer Vadim Özyurt hocam ve sewgilii Cihan Alpay öğretmenim... Öncelikle sizlere teşekkürü borç bilirim! Moralim bozukken bana moral oldunuz, sinirliyken bana sabır hatta sebatı öğrettinizz.. Tatlı dil, güler yüz ve tabii ki de tecrube "MALTEPE AKADEMI" demekmiş... Iyiki de sizleri tanima şansim olmuş ve iyikide sizlerden feyz alabilme firsatini yakalayabilmisim. Bu arada bu bir emek ve ekip işiyse tüm arkadaslarimi kutlarim.. Işlerini layikiyle yapan insanlara sewgim ve saygim sonsuz... Birde Tugce hanim sizin o pozitif durusunuz inanin kursa isteyerek gelmemin ilk sebebiydi... Hepinizi çok sewiyorum ve çok teşekkür ediyorum ... Sağ olun var olun ...

Nesra Başeğmez

Merhaba.. A2 motor ehliyeti almak için en doğru seçim tabii ki Maltepe Akademi Kursu...Önceleri motordan korkarken ;başta vadim hocam cihan hocam ve tüm kurs desteğini ve yardımlarını esirgemediler..vadim hocamız bir tane..önce can sağlığı diyen ve cesaret vererek sabırla yılmadan her daim dost gibi yanımızda olan işine gönül vermiş canım hocamız...pratik bilgilerle beni sınavımda da başarıya ulaştırmıştır..vadim hocam iyi ki varsınız..siz bu işin tabiri caizse pirisiniz...herşey için çok teşekkürler..bizimle ağlayıp bizimle güldünüz..en moralsiz ve vazgeçeceğimiz noktada hep güç verdiniz..ve sayenizde ehliyetimi aldım..akademi farkıyla hedefe ulaşmamızı daha kolay sağladınız..herkese çok teşekkür etmek isterim..saygılar ve sevgiler.. Açelya Sarıdoğan..

Açelya Sarıdoğan

istanbul’a iş için taşındıgımda ehliyet engelini ortadan kaldırmak icin evime en yakın olan Maltepe Akademi Ehliyet Kursuna gittim. Bana hep çözüm odaklı yaklasmaları ve ne zaman sormak istedigim bisey olsa kolay iletişime gecmem büyük kolaylık sagladı.ayrıca egitim sırasında diger kurslarla kıyasladıgımda egitim icin size ayrılmış aracı her kurs size saglamıyor. Bu cok dikkatimi cekmişti. Başkaları sırayla park ederken Maltepe Akademinin sagladıgı arac egitim saatleri icerisinde sadece bana aitti. Ayrıca hocaların arkadas canlısı olması güler yüzlü halleri araba kullanmayı ögrenirken sizlerin çekingenligini alıyor. Kurs calısanları Abdullah hocaya ve Başar hocaya emekleri sabrı ve güler yüzleri icin cok teşekkür ederim:)

Açelya Gürel

Kurs yetkilileri son derece ilgili ve süreci sizin için oldukça kolaylaştırıyorlar. Vadim Hoca ise çok değerli ve motorsiklet kullanımını profesyonelce öğretebilen biri. Bana karşı oldukça sabırlı ve kibardı. Herkese tavsiye ederim.

Vedat Uygar Yazanoğlu

Ehliyet almaya karar vermemin akabinde Maltepe bölgesinde kurs arayışına girdim. Açıkçası kursların sitelerini gezerken bile Akademi Sürücü Kursu’nun farkı belli oluyordu. Kursa kaydolmaya gittiğimde ilgi ve güleryüzle karşılandım. Kafamdaki tüm soru işaretleri sabır ve güleryüzle yanıtlandı. Kurs süresi boyunca da her aşamada sürekli bilgilendirildim (teorik ders saatleri, direksiyon ders saateleri, genel bilgilendirmeler vs) her şey tıkır tıkır işliyor. Kursun tüm çalışanları saygılı, etik değerleri olan, güleryüzlü, sabırlı ve öğretmeye odaklı insanlar. Araba konusunda ne teorik ne de pratik hiçbir bilgiye sahip değildim ama faydalı bir teorik eğitimden sonra sınavdan 90 puanla geçtim. Direksiyon sınavına kadar ki tüm derslerimi de Başar Hoca ile gerçekleştirdik. Kendisi olmasaydı araba kullanmayk öğrenebileceğimi sanmıyorum. Daha önce aile fertlerimle araba kullanma denemelerim olmuştu fakat cesaret edemeyip sonlandırmıştım. Başar Hoca’nın bilgisi ve enerjisi ile kendimi trafikte güvenle araç sürerken buldum. Aracı tanımayı, trafikte akmayı ve park etmeyi büyük bir keyifle ve stressiz şekilde öğrendim. Herkese içtenlikle tavsiye ediyorum. Araba kullanmayı öğrenmiş bir şoför olarak ehliyet almak istiyorsanız adresimiz Akademi Sürücü Kursu olmalı. Sevgili Akademi Ekibine sonsuz teşekkürler.

Selin Şirin

Önce can güvenliğini düşünen, sabırla trafikte ve motoru genel olarak kullanırken neler yapılması gerektiğini düşünen Vadim hocam ve tüm kurs ekibine teşekkürler. Kesinlikle gönül rahatlığı ile herkese tavsiye edeceğim bir kurum. Sıcak ve dostça iletişimleri de hepimize güven veriyor. Ehliyet buradan alınır...

Ali Emre Kuru

Verilen eğitim sadece ehliyet sınavını kazandırmaya yönelik değil, aynı zamanda motosiklet ile günlük kullanımlarda nasıl davranılması ve nelere dikkat edilmesi gerektiği konularında bir çok şeyi öğrenmemi de sağladı. Sınava kadar geçe sürede planlanan tüm dersler zamanında ve eksiksiz olarak yapıldı, ayrıca eğitim videoları gibi destekleyici araçlar da kullanılıyor ve çok faydalı oluyor. Maltepe Akademi gerçekten kaliteli bir eğitim kurumu, herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum, özellikle Vadim hocama tekrar teşekkürler.

Levent K.

B Sınıfı ehliyet için kaydoldum daha önceden herhangi bir araç kullanma tecrübem olmadı, derslerde farklı hocalarla çıkmam hepsinin tecrübelererinden faydalanmamı sağladı. Araç içinde aynı hatayı defalarca yaptığımda sükünetle yardımcı oldular olumlu dönütleriyle motivasyon ve istek kattılar sık sık mesajlarla iletişim kurup gerekli bilgilendirmeleri yaptılar, bir zamandan sonra hoca öğrenci ilişkisinden çok samimi bir arkadaş ilişkisine döndü. Sorduğum soruların hepsine tatmin edici ve bilgilendirici yanıtlarla yardımcı oldular. İşini hakkıyla yapan bir kurum 10/10.

Ahmet Yenal

Ehliyeti Eğitim görerek, öğrenerek mi almak istiyorsunuz tek adres “Maltepe Akademi” Evet gerçek bir Akademi kesinlikle bir kurstan çok ötesi tam anlamıyla bir eğitim kurumu. Bilgi almak ve kayıt yaptırmak için gidip tanıştığınız andan itibaren çalışma disiplinleri, güler yüz ve profesyonelliklerini hissedeceğiniz tek Adres. Tuğçe Hanımın kayıt esnasındaki yardımları ve sürece hakimiyeti ilk başta doğru adreste olduğunuzu size hissettiriyor. Cihan Hocanın süreç yönetimi ve aşamalar konusunda yönlendirmeleri başlayınca Profesyonellik budur diyorsunuz. Ders programlamasın da hepimizin alışık olduğu öncelikle kursiyere kendi zamanlamasını dayatmak değildi, kursiyerin müsaitlik durumuna göre hareket etmeye çalışması. o kadar yoğun bir takvim içerisinde size uyacak saatleri oluşturması, aklınıza takılan herhangi bir şeyde Cihan hocaya ulaşabiliyor olmanız (ki buna kaybolup Adres tarifi almakta dahil :) :) ) gerçekten harika bir durum. Veee Vadim Hocam deyince nerden başlasam dedim şimdi. Parkur alanına gidip ortalığa bakındığınız o ilk saniye den itibaren tüm enerjisini tüm içtenliğini Eğitmenliğine olan güvenini hissetmeye başlıyorsunuz. Vadim Hoca anlatış tarzı, konuya ve kursiyere yaklaşımı ile ne kadar donanımlı ve deneyimli olduğunu size her derste yeniden gösterip hissettiriyor. Hem temsil ettiği Maltepe Akademinin hem de kendisinin hedeflediği şeyin Ehliyet almanız değil önce eğitim almanız ve güvenli bir sürüşe adım atmanız olduğunu size bangır bangır anlatıyor. Takıldığınız yada motivasyonunuzun düştüğü anda yanınıza gelerek hiç erinmeden tekrar ve telkinleri ile sizi ilerletmesi bir acemi için paha biçilemez ve para ile alınamaz bir şey bence. Daha ne kadar uzatabilir diyen arkadaşlar gittiklerinde görecekleri yazılanlar az bile kalıyor. Vadim hocaya sınav sonuna kadar yansıttığı enerjisi aşıladığı öz güven duygusu ve motivasyonu için çok teşekkür ederim. Maltepe Akademinin hazırladığı eğitim ve parkur videoları görsel çalışmaları görünce bu konuda bir marka olmalarının tesadüf olmadığını daha iyi anlıyor olacaksınız. Tüm ekibe çok teşekkür ederim.

Sinan Alsaç

Maltepe Akademiye A Sınıfı Ehliyet kursu için kaydoldum. Tuğçe Hanımın yardımları ve doğru bilgi aktarmasıyla kayıt süreci rahat ve hızlı tamamlandı. Vadim Hocanın yüksek enerjisi ve pozitif yaklaşımı sayesinde ilk iki derste adaptasyon sürecini atlatarak motosiklet kullanmanın zevkini yavaş yavaş hissetmeye başladım. Şuna emin olabilirsiniz ki, Maltepe Akademinin amacı ehliyet almanız değil, motosiklete hakimiyet ve güvenli sürüş. Vadim Hocaya tüm kurs boyunca bilgi, deneyim ve tutkusunu paylaştığı için teşekkür ederim. Cihan Hocaya son derste sekiz çizme ve yokuş kalkışı sırasındaki son pürüzlerimi gidermeme yardımcı olduğu için teşekkür ederim. Bir de şunu tavsiye edebilirim ki, sınava girmeden önce sitedeki örnek videoları defalarca izleyin, gözünüzü kapattığınızda aklınızdan yapabilir hale gelene kadar.

Pınar Kamit

Ehliyet alacaksanız kesinlikle Maltepe Akademiye gitmelisiniz. Herşeyiyle bu işin uzmanı onlar. Tüm hocalarıma ve Tuğçe hanıma herşey için teşekkürler.

Gökhan Sarı

Surucu Kursu denildiginde akla ilk gelen yer olmali. Samimiyeti ve ogretim becerisiyle en iyi surucu kursu. ilginiz ve sabriniz icin sonsuz tesekkurler. Tum surucu adaylarina öneriyorum.

Lara Özkasap

Yeni ehliyet alacak olan kardeslerim, samimiyetle solemek isterim ki, ehliyet alacaksaniz ilk adresiniz maltepeakademi olmali. Cunku birbirinden degerli guler yuzlu rahatlatici, vadim hocam cihan hocam ve tugce hanim sonsuz tesekkurlerimi iletiyorum. Ben baska bir surucu kursunda dosya yakmis biri olarak, burada tek seferde gectim sinavlarimi. Size sadece arac kullanmayi degil, onu herkes ogretir, dikkatli arac kullanmayi ogretiyorlar... tekrar tekrar tesekkur ederim.. basarilarnin devami diliyorum. ISTEDIGINIZ EHLIYET MIII ? OZAMAN ADRES MALTEPE AKADEMIII...

İlkay Başkan

Şimdi size nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama Vadim Hoca başta olmak üzere Cihan hocam olsun Tuğçe Hanım olsun çok yardımcı oldular benim için ehliyeti çok büyük bir sorundu Vadim Hoca sayesinde hem motor kullanım şeklim değişti hem alışkanlıklarım değişti hem Bilmediğim şeyleri öğrendim en sevdiğim yanı ise sürekli bir motive içerisindeler ve sürekli size güven veren birileri var arkanızda çok memnunum gerçekten herkese de tavsiye ederim yani Maltepe Akademi gerçekten güzel bir kurs ki onun ötesinde bir aile gibi hepsine buradan çok çok teşekkür ediyorum Saygılarımla.

Doğukan Alidağı

Maltepenin En iyi Sürücü Kursu olan maltepe akademi sürücü kursuna saygi deger hocalarim ve desteklerini yardimlarini esirgemeyip Basta Sayin Vadim Hocam ve tugce ablama ve diger hocalarima sonsuz tesekkurlerimi saygilarimi sunuyorum.kesinlikle Sececeginiz kurs maltepe akademi sürücü kursu olmasini tavsiye ediyorum emin olun asla pisman olmasinz iyikide gelip buraya kaydoldum diyebilceginz bir kurstur. biz orda aile gibiyiz abi kardes abla hesabi ;) ben onlardan raziyim Rabbim hepsinden razi olsun Yollari insaallah acik olsun...

Ali Atmaca

  • 0/ 5

    Ben New York'ta yasiyorum. Daha once Turkiye'de araba kullanmis olmama ragmen burada ehliyet almak icin girdigim direksiyon sinavinda kaldim ve cok moralim bozuldu. Buraya geldigimden bu yana ara vermistim araba kullanmaya, herhalde pratik yapmam gerekiyor diye dusunup yazin geldigimde Akademi Surucu Kursu'nu aradim. Cok sansliydim cunku Ilhan Hoca'yla calistim. Kendime guvenimi kazandim, korkularimi yendim ve tekrar araba kullanmaktan keyif almaya basladim. Hem sabri hem ogrettigi surus teknikleri icin kendisine cok tesekkur ediyorum. Ve sonuc sinavi gectim dun. Yollarda gorusmek uzere. Tekrardan cok tesekkurlerimle.

    22 gün önce
  • 5/ 5

    Öncelikle saygı ve sevgilerimi sunarım bana göstermiş ilgiye karşı çok teşekürlerimi sunuyorum tafsiya üzerine gelmiştim bugün direksiyon sınavından geçtim ve çok mutluyum ehliyet sahibi olmak istiyorsanız tek adres MALTEPE AKADEMİSURUCU KURSU emeği geçen BAŞAR HOCAMA TEŞEKÜR EDERİM... CİHAN HOCAMADA hepimizden allah razı olsun

    7 ay önce
  • 5/ 5

    Öncelikle saygı, sevgilerimi ve hürmetlerimi sunarım ehliyet sahibi olmak istiyorsanız tek adres MALTEPE AKADEMİSURUCU KURSU emeği geçen BAŞAR HOCAMA TEŞEKÜR EDERİM... İLHAM HOCAMADA CİHAN HOCAMADA hepinizden allah razı olsun

    7 ay önce
  • 5/ 5

    Öncelikle kurs kayıt aşamasından derslere, direksiyon eğitiminden sınavlara kadar, tüm aşamalarada yanımda olan cihan hocama, direksiyon eğitimlerinde tüm bilgisini ve tecrübesini benimle paylaşan cüneyt hocama teşekkür ediyorum. Akademi sürücü kursunu gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

    1 yıl önce
  • 5/ 5

    Bugün direksiyon sınavını geçmemde büyük emeği olan Doğan Hocam, Başar Hocam ve Özlem Hocama çok teşekkür ediyorum. Sabırlarından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum :) Daha önce hiç direksiyon başına oturmamış olan bir kursiyer olarak bana direksiyon derslerinde deneyimlerini özverili bir şekilde aktardılar. Kursta aldığımız teorik dersleri sıkmadan en ince detayına kadar anlatan ve sürücü adaylarıyla iletişimlerini profesyonel olarak sağlayan Cihan Bey’ e de ayrıca teşekkür etmek isterim. Kaliteli bir sürücü eğitimi almak isteyen tüm adaylara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

    2 yıl önce

Yorum gönderin

WeCreativez WhatsApp Support
Merhaba Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?